Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (2)
ЦСКА спечели Купата на България
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 22:06 / 24.05.2016Коментари (6)406
© Булфото
Станислав Маламов (№20) вкара с глава единственото попадение във финала за Купата на България
ЦСКА спечели Купата на България, след като победи Монтана с 1:0 във финала пред 35 000 зрители на националния стадион "Васил Левски".

Успехът на "армейците" запази живи надеждите на Локо (Пд) за участие в Лига Европа. Това може да стане, ако Славия не победи Монтана в последния кръг, а в същото време черно-белите спечелят в Благоевград срещу местния Пирин.

Единственото попадение във финала за Купата бе дело на бившия футболист на Марица и Локо (Пд) Станислав Маламов в 12-ата минута. Халфът засече с глава центриране от корнер, като преди това топката бе отклонена с глава от друг бивш "смърф" - Ангел Грънчов.

Четвърт час преди края съдията Станислав Тодоров изгони треньора на Монтана Емил Велев - Кокала, който си позволи невъздържано поведение срещу хората, които отговарят за носилката на терена.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Значи, един отбор от В-група и последния в класирането на А-група играят ФИНАЛ за КУПАТА на България и по-малко слабия отбор победи! Е това ако не е най-жалкото посмешище на футболно първенство в света, не знам кое е! Иначе вие продължавайте да си ги мерите... отборите. И без това от 20г. футбол в България НЯМА!
0
 
 
Благодаря на всички честитки които получих за спечелената Купа на България ! Предполагам сте гледали със широко отворени очи и сте разбрали как се печели финал ! Винаги има какво да се научи от ЦСКА !
+4
 
 
Берое легна на ЦСКА. Затова Хубчев напусна. Всичко е нагласено за да кажат, че мястото на ЦСКА е в А група и да бъде поръпкан закона. Булгаристан!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Олимпийският шампион дели Григор Димитров от връщане в Топ 10
Карлос Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Вижте отново победата на Димитров над Алкарас в последния им двубой
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: