Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Стефка Костадинова: Владо Николов заслужава най-пълната зала, аз ще съм на бенефиса му
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 11:50 / 01.04.2016Коментари (0)524
©
"За мен е чест да нарека свой приятел голям спортист като Владимир Николов." - заяви президентът на БОК, спортист №1 на България и световен рекордьор Стефка Костадинова.

"Винаги съм му се възхищавала като волейболист, който е оставял сърцето си на игрището. Като капитан, способен да вдъхнови и обедини отбора, когато е най-важно, когато е най-трудно. Като човек, който двайсетина години игра за България на максимума на възможностите си." - допълни най-великата българска лекоатлетка за всички времена.

Костадинова сподели още, че това, което се случи на Европейското първенство по волейбол в София миналата година, със сигурност е сред най-запомнящите се неща въобще в историята на спорта ни:

"Толкова радостни хора отдавна не бях виждала на едно място в столицата. Затова и на 8-и май аз ще бъда в "Арена Армеец", преди всичко като почитател на Владо Николов. Той заслужава най-пълната зала и съм сигурна, че ще види "Арената" такава за своя бенефис."

Олимпийската ни шампионка призна също, че е доста натъжена от решението на Капитана да се оттегли преди световното първенство в София, защото според нея той има какво още да даде на националния отбор, но както и самата тя заяви: " Явно травмите и умората си казват думата."

Стефка Костадинова не пропусна да окуражи и всички почитатели на великия номер 11, като заключи: "Все пак Владо остава в спорта, създавайки уникалното волейболно училище, на което даде името си, и ясно заставайки като гарант, че и в него нещата ще се случват така, както досега се случваха в националния отбор. Надявам се точно оттам да излезе следващият Владо Николов, който да вдъхновява България."

Бенефисният мач "Моята игра" е на 8 май 2016 г. в зала "Арена Армеец". Начало 18:00 часа. Билетите са на цени от 20 до 60 лв.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид
Световни тенис звезди питаха неудобни въпроси Григор Димитров
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: