Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
20 000 видяха рецитала на Кавани и звездите на ПСЖ срещу Лудогорец
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:07 / 29.09.2016Коментари (0)246
© Blagoevgrad24.bg
Лудогорец загуби с 1:3 домакинството си на ПСЖ от груповата фаза на Шампионската лига. Пред над 20 000 зрители на "Васил Левски" разградчани играха много силно и се държаха като с равен с френския гранд, но класата на съперника си каза думата. Срещата предложи много емоции, зрелище, голове и неспирни атаки към двете врати, а разградчани могат да бъдат горди с представянето си въпреки поражението.

Едисон Кавани се разписа на два пъти, а един гол добави Блейс Матюиди. За Лудогорец се разписа Натанаел. Румънският бранител Козмин Моци пък пропусна дузпа при резултат 2:1 за гостите.

ПСЖ отправи първия удар в мача и той бе дело на Кавани. Изстрелът му обаче мина над вратата. Лудогорец се съвзе и направи хубава многоходова атака, а втората такава завърши с гол.

В 14-ата минута отбраната на френския тим не успя да противодейства добре, а Тиаго Силва фаулира Марселиньо на границата на наказателното поле. Зад топката застана Натанаел. Бразилският бранител на Лудогорец изпълни перфектно свободния удар, а топката чукна леко гредата и влетя в мрежата зад Алфонс Ареола - 1:0!

Попадението даде криле на българския тим, който опита още няколко добри атаки, но ново попадение не падна.

Постепенно ПСЖ взе инициативата и тръгна да изравнява резултата. Лукас Моура и Тиаго Силва отправиха опасни удари, които обаче не навестиха мрежата зад Владо Стоянов.

Все пак френският шампион стигна до изравнително попадение. Марко Верати пусна към Блейс Матюиди, който бе на ръба на засада, а дори и останаха съмнения за такава. Все пак играта продължи, а френският халф стреля мигновено. Владо Стоянов не успя да се намеси и резултатът бе изравнен - 1:1. При това изражение на светлинното табло приключи и първата част.

На терена стана горещо в първите 15 минути на втората част. Ди Мария пропиля отличен шанс за гол, но в 56-ата минута се реваншира. Аржентинецът прати отлично топката от фаул към Кавани, който само продължи пътя й и тя влетя в мрежата на Лудогорец за 1:2.

Още в следващата атака играчите на Георги Дерменджиев получиха право да изпълнят дузпа. Зад топката застана Козмин Моци, който обаче стреля слабо и право във вратаря Ареола, който изби удара му.

ПСЖ веднага отвърна и вкара нов гол. Единсон Кавани вкарва второто си попадение, след като получи добър пас в наказателното поле на Лудогорец, прехвърли Моци и прониза Стоянов за 1:3!

След третото попадение за парижани ситуацията на терена се успокои. Лудогорец се опита да върне поне един гол, докато играчите на Унай Емери започнаха да задържат топката и да чакат края на мача.

В крайна сметка срещата завърши при резултат 3:1 в полза на многомилионната селекция на ПСЖ.

Лудогорец е на трето място в групата с 1 точка, колкото има и Базел. Българският тим е с по-добра голова разлика. ПСЖ е на върха заедно с Арсенал, като двата тима имат по 4 точки.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Световни тенис звезди питаха неудобни въпроси Григор Димитров
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Григор Димитров с риск да изпадне от Топ 10
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: