Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (0)
Волгин с нов коментар за Гришо, феновете му пък били вманиачени
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 14:47 / 20.11.2017Коментари (25)1813
© Фейсбук
Журналистът Петър Волгин, който придоби известност покрай Григор Димитров и най-вече с неуместните си коментари по адрес на най-добрия ни тенисист, отново взе отношение по темата в социалните мрежи.

Той използва профила си във Фейсбук и поздрави с половин уста Гришо по повод страхотния му успех в Лондон. Според журналиста Димитров заслужава да бъде поздравен по същия начин, по който заслужават да бъдат поздравени лекари, учители, композитори и т.н. Журналистът не пропусна индиректно да нападне феновете на Димитров, наричайки ги... вманиачени.

Публукуваме писанията на Волгин без редакторска намеса:

Григор Димитров заслужава да бъде поздравен по същия начин, по който заслужава да бъде поздравен всеки лекар, учител, композитор, учен, актьор, инженер, певец, свършил прекрасно своята работа. Що се отнася до вманиачените му фенове.... там всичко е ясно и няма какво да се коментира:)))

Още по темата: общо новини по темата: 37
02.12.2017
23.11.2017
22.11.2017
21.11.2017
21.11.2017
20.11.2017
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Вманиачени са, така е. Гришомания. За джудиста дето взе златен медал дума няма писана. Виж обаче Григор ще го дъвчат чак до другия турнир.
0
 
 
Волга, с пет минутната ти слава на дебил,никога няма да достигнеш висотите на Григор,които ни карат да се чувстваме горди Българи!!!
+2
 
 
Волгин,че се насра,насра се,но е хубаво и че взе да се бършеш!За това,което Григор Димитров направи като спортист,един дипломат не може да го направи с години!!!В момента за България се говори в цял свят.Жалко,че падна толкова ниско!!!
-3
 
 
днес опорната точка на червените боклуци е .... защо ни го натрапвате :) .... ще ви го натрапваме докато ви писнат ушите :) ще ви натрапваме че потника е нищо повече от една руска пръчка :) .... ще ви натрапваме че курнелия е корумпирана с преватизацията :) ще ви натрапваме че съветникът на потника е ФАШИСТ :) ще ви натрапваме че свинара отне панаира на пловдивчани :)
+3
 
 
Боже, като прибираш грешните моля те прибери и смешните.
+5
 
 
ПОДАРИХ НА ДРУГАРЯ ВОЛГИН ЧЕТВЪРТИТ БРАДАВИЧЕСТ ПЕЕЩ "ШИРАКА ХАЛКА МАЯ РАДНАЯ " АНАДОЛСКИ СТРАПОН С ВГРАДЕН РЕОТАН , ЗА ДА МУ СГРЯВА ХАЛКАТА И ДА НЕ ГО НАПУСКА МУЗАТА !
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Евдокия Попадинова е футболист №1 при дамите
Стилиян Петров получи награда за благотворителност
Олександър Бабич: Показахме характера на Пирин
Пирин Благоевград изненада безгрешния Крумовград в края
Григор Димитров със сигурност се изкачва в световната ранглиста
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: