Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (0)
Драма! Шефовете на Кобрата фалират, вижте какво се случва с боксьора ни
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 17:06 / 26.02.2018Коментари (2)11560
© Facebook
Кубрат Пулев може да се завърне в България и да тренира у нас. Причината са финансовите проблеми на промоутърската агенция на българския боксьор "Зауерланд".

Според публикации в германската преса компанията е пред фалит, а един от механизмите за съкращаване на разходите е преместване на тренировъчната дейност на боксьорите в родните им страни, а не както до сега - в Германия.

Против този метод се изказа треньорът на Кубрат - Ули Вегнер, който заяви, че обмисля напускане, ако боксьорите му нямат осигурена тренировъчна база в Германия.

"Под ръководството на Вилфрид Зауерланд имахме големи успехи, работата ни носеше много радост. Това се дължи и на добрите тренировъчни условия в берлинската зала "Макс Шмелинг". Според плановете на Кале Зауерланд боксьорите за в бъдеще трябва да тренират в своите държави и да финансират треньора. При тези условия не мога да създавам добри представяния. Тогава ще напусна. Най-добрите представяния се постигат, когато тренираш боксьорите заедно в общ център", каза недоволният Вегнер.

"Зауерланд" вече премести офисите си от Берлин в Хамбург, но сега ръководителите на промоутърската компания обмислят да прекратят договора си за ползване на залата на Олимпийския стадион в германската столица.

Проблемът с липсата на тренировъчна база в Германия не е първият конфликт между Пулев и "Зауерланд", информира btv. След като българинът отказа да се бие контузен за титлата в тежка категория срещу Антъни Джошуа, той разкри, че отношенията му с мениджърската компания не са гладки.

Още по темата: общо новини по темата: 171
04.05.2021
05.01.2021
23.12.2020
15.12.2020
15.12.2020
14.12.2020
предишна страница [ 1/29 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-4
 
 
Този тюфлек приключи с бокса! С големия бокс, иначе, по разни боксови ,,вечеринки" може да участва още известно време, но ,,избяга" от МАЧА на живота си, т'ва е!!!
Сподели какво ново....
на 26.02.2018 г.
-2
 
 
Голяма драма, майна, едвам се сдържах да не се разплача.
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Евдокия Попадинова е футболист №1 при дамите
Стилиян Петров получи награда за благотворителност
Олександър Бабич: Показахме характера на Пирин
Пирин Благоевград изненада безгрешния Крумовград в края
Григор Димитров със сигурност се изкачва в световната ранглиста
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: