Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Медиците казали какви са перспективите пред Слави след тежката операция
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:44 / 15.06.2018Коментари (8)2983
©
Слави Трифонов и "Ку-ку бенд" направиха грандиозен концерт в най-голямата зала в Европа – "О2 Арена Лондон" на 9 юни. Залата се оказа тясна да побере хилядите българи, дошли да подкрепят благотворителния концерт. По неофициална информация, Трифонов и екипът му заработили около 3 милиона лева, които ще бъдат дарени на деца с увреждания в България. В каузата се включиха и "Златните момичета", писа "Уикенд“. 

Според хора, присъствали на зрелищното музикално събитие в най-голямата зала в Лондон, Дългия проявил огромен стоицизъм, тъй като едва се държал на краката си. 51-годишният шоумен с мъка издържал 2-часовия концерт заради непоносимите страдания в левия си крайник.  

Очевидци разкриха пред "Уикенд", че Дългия кацнал на английското летище, придвижвайки се с помощта на патерица. Пътувал в бизнес класа на първия ред, а останалите хора от екипа му били настанени в икономична. Всички до един били облечени в черните тениски с надпис "Системата ги убива", с които излезли и на сцената. Преди месец майките на деца с увреждания не бяха допуснати в парламента насреща с депутати от БСП, тъй като бяха облечени в същите черни тениски, но с надпис "Системата ни убива". Слави и екипа му били дълбоко възмутени от отношението към тях и решили да им помогнат не само морално, но и финансово. 

Концертът в зала "О2 Арена Лондон" бе в подкрепа на родителите на деца с увреждания. 20 000 души в залата пяха патриотични песни, а всеки присъствал на концерта получил безплатно новия диск на "Ку-ку бенд" – "Песни за българи", който не се разпространява в търговските мрежи. Стотици видеа в социалните мрежи показаха фурора, който е предизвикал Дългия. Слави и баскитаристът от "Ку-ку бенд" Георги Милчев-Годжи излязоха на сцената пред хилядите нашенци куцукайки. 

Пред бенда най-отпред бяха поставени два стола – един за Трифонов и един за Годжи, който счупи крак преди половин година, но още не може да се възстанови. Слави води концерта си седнал, а Годжи също не бе активен по сцената. На сцената излязоха и малките пианисти Хасан и Ибрахим, които смаяха всички с виртуозните си изпълнения на класически произведения. Появата на рапъра Криско накара цялата зала да избухне в аплодисменти, а на припева на дуетното му парче с Дългия "Гле‘й как се прай!" хиляди нашенци затанцуваха заедно с него египетския танц с ръце. 

Както е известно, точно преди година Слави претърпя тежка операция по смяна на тазобедрената става, но проблемите му с левия крайник нямат край. Интервенцията бе извършена по спешност, тъй като трите титаниеви пирона в крака му причиняваха нечовешка болка. Година след смяната на ставата, вместо да се подобри значително, състоянието му се влошило. Трифонов с мъка се придвижвал, а всяка крачка му причинявала огромна болка. Преди смяната на потрошената му става с протеза, медиците го уверили, че ще възвърнат предишната подвижност на крака му и дори отново ще може да ходи на фитнес. Заради новата става, до края на живота си Дългия трябвало да забрави за тичането, както и всякакви физически дейности. Ако не се възстанови напълно, ще прибегне отново до инвалиден стол.

Още по темата: общо новини по темата: 338
06.01.2019 »
09.11.2018 »
15.10.2018 »
01.08.2018 »
01.08.2018 »
01.08.2018 »
предишна страница [ 1/57 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Търкулнало се гърнето, та си намерило похлупака, т.е. Криско. Само жалка нация може да се кефи на такива неща.
-2
 
 
Ксаксаа бккс на концерта да бе6е 2 4аса бккса на столове бе6е благотворителе И до тук с истината. Не бе6е пална залата макс 12 ксилкди нкма6е безплатни дискове
0
 
 
Много лоша кАрма има в тоя екип с долните крайници.Направо мъка!Публиката в Лондон е,като тази в Армеец,зажаднял за патриотични песни и гюбеци.А залата не е най голямата в Европа.Има поне 5 по големи от нея вкл.в Англия има по голяма,тази в Манчестър.
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Санирането на сградите
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: